AKTUELNO

Ukućani su dali svoje mišljenje.

Danas učesnici "Zadruge 2" imaju mogućnost da se izjasne ko po njihovom mišljenju zaslužuje pobedu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ona treba da pobedi, mislim da je u dubini duše dobra devojka. Treba da pobedi Aleksandra ili Luna, Stanija je isto tu. Po mom mišljenju Aleksandra je obeležila ovu sezonu - rekao je Brendon.
Mislim da treba da pobedi Lepi Mića. Ti si uvek u pravu, nikada ništa nisi slagao, uvek kažeš kako misliš, pa makar i na svoju štetu. Nikada nisi likovao kada je neko kažnjen. Što se tiče muškarac, ti treba da pobediš. Što se tiče devojaka, mislim da treba da pobedi Aleksandra, zbog svega što je prošla. Ona mi je postala mnogo draga - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Za Aleksandru Subotić su glasali:

Branislav Radonić Brendon, Bane Čolak, Maja Marinković, Marijana Zonjić, Nadežda Biljić, Zorica Marković, Lepi Mića

Za Aleksu Savića su glasali:

Suzana Perović, Mina Vrbaški, Savo Perović, Bora Santana

Ja imam dva favorita. Jedan je ženski, jedan je muški. Lunu neću da vređam, ali mislim da je u nekoliko navrata odglumila. Po mom mišljenju ovde treba da pobedi Stanija - rekao je Toma Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Moji favoriti su Luna i Aleksa. Blagu prednost dajem Luni, jer je ona glavni stub ovog rijalitija. Devojka koja je servirala svoj život ovde na tacni. Došla je ovde u "Zadrugu 2", uspela je da se popravi psihički i mentalno. Ona je neko ko se daje ovde 100%, izgubila je mnogo, ali je i dobila mnogo. Zaslužila je da pobedi - rekao je Savo.
Mislim da pobedu saslužuje Aleksandra, ali ne samo zato što je ovde prevarena, već zbog celokupne životne situacije - ispričala je Nadežda Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

Za Lepog Miću su glasali:

Za Lunu Đogani su glasali:

Mina Vrbaški, Savo Perović, Aleksa Savić, Marko Miljković, David Dragojević

Najveći broj glasova su dobili Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Aleksa Savić, Savo Perović i Lepi Mića, a da li će se neko od njih naći na tronu tog 6. jula, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'