AKTUELNO

'Muškarac jeste glava, a žena je vrat' - rekla je pevačica u jednom trenutku

Stanari su ove večeri otvorili sve karte i priznali milionskom auditorijumu, ali i svojim cimerima kojeg će se to trenutka rado sećati, a koji žele da zaborave.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na redu je bila Nadežda Biljić koja se zahvalila na poznanstvu sa mnogim zadrugarima. Ipak oči su joj bile pune suza kada se setila štaka i Mikija Đuričića koju je njima tukao, ni krivu ni dužnu.

Najlepša su moja poznanstva sa ljudima ovde, pogotovo sa Zoricom. Drago mi je što sam ovde. Posle ovoga mogu da kažem da sam nešto prošla. Shvatila sam da mi je Zorica pravi prijatelj. Ništa me više ne može uništiti - govorila je Nadežda, pa počela da plače kada je spomenula Mikija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najteže su mi one štake i ono kroz šta sam prošla. Nije mi zbog mene, više mi je zbog moje porodice koja je morala da gleda i sluša. Shvatila sam da sam sama ovde. Da me ljudi gledaju kao šarenu lažu. Naučila sam da nije sve u hrani i u piću. Žene držite se i ne dajte na sebe - bila je iskrena pevačica.

Pročitaj više: SA KNEDLOM U GRLU! Mina izdvojila najlepše i najružnije trenutke, Koraćeva na ivici suza priznala koji su njeni! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

#Nadežda Biljić

'