AKTUELNO

Obojica su otvorili dušu kao nikada do sada.

Veliki šef je poručio zadrugarima da za crnim stolom iznose najlepše i najružnije trenutke u 'Zadruzi 2'. Dok je Maja Marinković pričala, Bane Čolak je doneo korpu sa sokovima i slatkišima koje je šef poslao zadrugarima.

Bane Čolak je izdvojio kao najružniji trenutak nekoliko situacija kroz koje je prošao sa Zerinom Hećo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Branislav Radonić Brendon je ustao i počeo da govori o svom učešću u ''Zadruzi 2'', tačnije kojih trenutaka će se rado sećati, a koje želi da zaboravi.

Ova Zadruga će mi ostati u sećanju po lošim stvarima. Sve sam promenio zbog Zerine, ovde smo ušli. To što je rekla da nije bila trudna. Kada se poljubila sa Vladom, sve to što se dešavalo mi je ostavilo trag. Razgovor sa majkom. Nekada ne mogu ni da spavam noćima zbog svega toga. Kada sam plakao i kad me Zorica pomazila. To je bilo traumatično.  - govorio je Bane.
Najlepši momenti su sve Zadrugovizije, kada je dolazio Deda Mraz, kada je padao sneg, kada mi je bila porodica ovde - govorio je Radonić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tužni momenti su oni kada nisam imao šta da jedem i kada su me vređali. Ja sam ovde došao da dižem energiju, a oni meni tako - otkrio je Brendon.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

'