AKTUELNO

Podelili su sa ukućanima sve ono što ih je tištilo.

Naredna ukućanka koja je pričala o svojim najlepšim i najružnijim trenucima u Beloj kući je Maja Marinković. Zadrugarka se na momentat prisetila svega onoga što je obeležilo njen boravak u Beloj kući.

Ovo je bila velika škola za mene. Najlepši trenutak za mene je bio kada mi je tata došao za rođendan, tog 22. maja. Moje druženje sa Aleksandrom, Stanijom, Marijanom, kada smo bile fantastična četvorka. To su divne devojke. Moje druženje sa Doroteom, ona je ostavila veliki utisak na mene. To je ono što ne može da se zaboravi. Divim se sebi koliko sam bila jaka i psihički stabilna kada vidim šta se sve ovde dešava. Što se tiče loših trenutaka, izdvojila bih trenutak kada je Jelena Krunić nasrnula na mene, bila je agresivna, tada je razlog bila prodavnica - ispričala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Maje je dobio reč i Toma Panić koji je sa ukućanima podelio svoje utiske, pa priznao koji je to najlepši i najružniji trenutak u Beloj kući:

Počeću od ružnih trenutaka zbog kojih se kajem, kada sam bio neshvaćen, kada nisam imao sa kim da pričam. Za mene su ružne stvari jer se ne sećam nekih stvari kad popijem. Hajde sa momcima, ali ono što radim sa devojkama, to je ružno. Jedem se i kajem. Isto to i što je Miki uradio. Najlepši trenutak u "Zadruzi 2" je bio zagrljaj moje majke za Novu godinu - ispričao je Toma, a onda su ga obuzele emocije, a u njegovim očima su se videle suze.

Foto: TvPink Printscreen

Tomino izlaganje je u jednom trenutku prekinula vika Lepog Miće, koji je pokušao da obuzda zadrugare koji su šaputali dok je Panić pričao.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Maja Marinković

#Tomislav Panić

'