AKTUELNO

Voleo bi ovo da izbriše.

Stanari su ove večeri otvorili sve karte i priznali milionskom auditorijumu, ali i svojim cimerima kojeg će se to trenutka rado sećati, a koji žele da zaborave.

Boravak Davida Dragojevića u rijaliti programu "Zadruga 2" je i te kako bio buran, a on je ispričao svima koji je najlepši, a koji je najružniji trenutak iz njegovog ugla.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo mi je loše od samog starta, ulazio sam u konflikte sa svim ljudima. Prebacivano mi je što se družim sa drugim ljudima. Imao sam i poziv sa mamom, pitao sam je gde grešim kada mi je ona rekla da je sve u redu. Kasnije sam se pretvorio u životinju, pretvorio sam se u osobu kakva ja zapravo nisam. Tada je došao Božić, ja sam hteo da se smejem, ali druga osoba nije htela da se smeje. Tu nije kriva Mina, niti ja. Desilo se sve što se desilo, ali ja tu nisam okidač. Tu se desila Ana koja me je povratila iz tog sivila. Zaljubio sam se u nju, pokušao sam da prikrijem svoje emocije. Dok se Aleksandra nije vratila, ta tri meseca, ja sam leteo, bio sam nasmejan, bio sam onaj stari David. Najružniji trenutak mi je kada sam imao poziv sa mamom. Da mogu da vratim vreme, taj poziv nikad ne bih imao. Najlepši trenutak mi je kada sam počeo da se družim sa Anom u izolaciji, taj 17. januar kada sam poljubio Anu. Jedna vrata sam zatvorio, druga sam otvorio - pričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#David Dragojević

'