AKTUELNO

Zadrugarima nije jasan odnos ovo troje zadrugara.

Nakon što je Lazar Jeremić stigao u studio, jedna od tema koja je došla na večerašnji repertoar jeste situacija u kojoj su glavni akteri Eleonora Miljković, Mina Vrbaški i Aleksa Savić.

Naime, Makedonka je izjavila da joj je Mina govorila kako Aleksa ima simpatije prema njoj, a isto tako i da je dobijala tajne signale od Savića. Ljuba Pantović, Zlata Đurković i Lazar su večeras u studiju dali svoje mišljenje o ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Stoji sve što je rečeno, meni samo nije jasno za Minu. Pre neki dan je Mina i te kako odbrusila Eleonori. Eleonora je gledala Aleksu kako spava i pričala mi je kako je sladak i da bi ga zagrlila. Rekla mi je da ona ima potvrdu da postoje emocije i sa druge strane - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ga pitam: "Zašto nisi stavio do znanja Nori da ti nije stalo do nje", a on meni kaže da nije hteo da je povredi. Ja razumem drugarstvo, ali Mina i Aleksa su baš prisni, sve troje su se zavozali i napravili su od gluposti veliki problem - prokomentarisala je Ljuba.
Ne postoji tajna, ne postoji afera. Ne postoji niko ni u životu Mine koja je napolju, ni Alekse koji je unutra - dodala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

#Eleonora Miljković

#Lazar Jeremić Jera

'