AKTUELNO

Nikad više neće imati prijateljski odnos kao ranije?

Voditelj Milan Milošević podigao je Lunu Đogani i saopštio joj da pojedini zadrugari smatraju da je ona navodno lažni prijatelj Savu Peroviću, pa se u priču uključila i Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Luna, zadrugari pričaju za tebe da si površna i da bi Sava izdala za sekundu. Da si pokazala kakav si priajtelj, juče kad se desilo to sa  Matorom. Glumiš da si prijatelj, a ustvari nisi - upitao je Milan.
Meni je jedini i pravi prijatelj Savo, mislim da mi nikada ne bi okrenuo leđa. Sa Jovanom i Sanjom se jesam pomirila, ali to nikada neće biti kao ranije. Kad god je nabrajala nešto, ona nikad nije stavila mene na taj spisak. Mislim da nisam dala sebe 100% Savi kao što je on meni. Ali i te kako sam imala sa njim odnos kakav ni sa kim nisam imala. Sa njim imam poseban odnos i drago mi je što me razume i što mi nikada nije zamerio ništa. Govorio je da bi mogli malo više da blejimo, ali mi nikada nije zamerio to, pogotovo ne za stolom. Ja sam u prošloj sezoni pravila velike greške, ali sam se izvinila svima. Ne znam šta sam ja toliko zgrešila Jovani - navela je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mene to strašno nervira kod Lune, ona svoja g*vna pere tuđim. Nema potrebe da sada izvrćeš stvari. Ona prvo komentariše druge - odbrusila joj je Sanja.
Upravo je to pismo što si ti rekao, ja nisam mogla više Luni da pričam za Marka. Samo malo, počeću od početka. Ja kad sam joj dobacila, rekla mi je da ne zna zašto se ja pronalazim. Kad je Luna pričala ono novinarima, kad je imala sukob sa Markom, nikad iskrenija nije bila. Čak je i Maja, koja je imala sukob sa tobom, imala isto mišljenje kao i ja koja te volim. Nebitno je da li je neko voli ili ne voli, u tom trenutku kad si ti odgovarala na pitanja svi smo mislili da si najiskrenija na svetu - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'