AKTUELNO

Ovo mu devojka Mina sigurno neće oprostiti!

Pinkova zvezda Aleksa Savić ustao je nakon što su Eleonora Miljković i Mina Vrbaški zaratile zbog njega. Naime, Miljkovićeva je tvrdila da ju je Mina ubeđivala da se i ona dopada Saviću, na šta je ona naivno pala. Međutim, Vrbaški je tvrdila da se to nije desilo.

Potom je Aleksa ustao i progovorio o svemu što se desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Nora kad se vratila u Zadrugu, krenula je da se druži sa Minom. Ona je Mini rekla da se ja njoj sviđam, ja sam njoj rekao da mene to ne zanima. Na kraju je ona krenula da širi priču da je ona išla kod svih i pričala da se zaljubila u mene. Čak je i kod Lazara išla, ja sam govorio da mene to ne zanima. Meni mina nije prenosila nikakve te informacije, jer mene to stvarno ne zanima ovde u kući. Apsolutno mi se ne sviđa Nora, zna Savo kad pričam sa njim, totalno me ne privlači i ne zanima, jer imam osobu napolju koju volim. Iz kreveta se nisam sklonio, jer sam tu od prvog dana i odgovara mi što sam tu. Da sam se sklonio iz kreveta, bila bi varijanta da bežim od nje, jer se plašim emocija koje imam prema njoj. Onda sa Minom nisam ni u kakvoj vezi od početka, gledam je kao najbolju drugaricu i kao sestru. Zato sam toliko opušten prema njoj - izjavio je Aleksa.
Kada si me pitao da li hoću piće, dao si mi da popijem iz tvoje flaše, izašla sam napolje i uzela keks. Rekla sam mu da ne pije, ali me je onda uhvatio za ruku i poljubio me. Zbog čega si me uhvatio za ruku i poljubio? - upitala ga je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro, raskristiću sa svojom devojkom kad izađem, biću da Norom i eto - vikao je Aleksa ironično u vidno iznerviranom stanju, pa je dodao:
Nisam znao šta da radim, bežao sam, na kraju sam se pokrio pokrivačem. Hteo sam da ispadnem fin, nisam hteo da joj kažem da ne napada. Ne osećam nikakvu emociju, bilo mi je apsolutno odvratno to veče, nisam se pravdao nikome. Sklanjao sam se po celoj kući i dvorištu, nisam mogao nigde da se sklonim.  - izjavio je Savić, te ga je Lepi Mića uporedio sa pričom kao što je i kod Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'