AKTUELNO

Boriće se za Markovu ljubav do kraja.

Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove večeri postavljaju pitanja svojim cimerima, koji su ih zaintrigirali svojim ponašanjem i postupcima koji su, prema njihovom mišljenju, bili iznenađujući.

Jelena Krunić se kao dobra rijaliti prijateljica obratila Luni Đogani i upitala je da li ona smatra da je zaslužila da trpi uvrede Marka Miljkovića i da li se brine da li će on fizički nasrnuti na nju.

Foto: TvPink Printscreen

Lunči, znam šta si sve prošla. Da li misliš da jedna ljubav podrazumeva da se izgovaraju najgore reči kao što je p*ši k*rac. Da li misliš da to zaslužuješ i da li misliš da napolju posle sve te agresije i bacanje polica, da li misliš da Marko ne može da uradi isto ono što je Miki uradio Suzani i zbog čega si i dalje sa njim - upitala je Jelena Krunić Lunu.
Znam koliko vredim. Ne mislim da sam bilo šta loše zaslužila. Bilo je svačega tu. Ne može da se kaže da tu nema ljubavi, naša veza je bila turbulentna, ali je tu bilo i ljubavi. Ne želim da odustanem. Ja nikada nisam osetila da je Marko nasilnik. Nas dvoje smo dali povoda za sve ono o čemu se priča. Ja nikad nisam pomislila da bi Marko mogao fizički da nasrne na mene. Njemu je teško da priča o tome i znam da je protiv toga, znam koliko mu je bilo teško da priča o tome kada je Miki udario Suzanu. Ja znam da Jelena nije za našu vezu, ali ja volim Marka i boriću se za našu vezu. Ne želim da izgubim osobu koju volim tek tako, želim da vidim kako će biti napolju - objasnila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'