AKTUELNO

Nikad emotnija nije bila!

Specijalna emisija ,,Pitanja starih zadrugara" sa voditeljem Milanom Miloševićem već je počelo turbulentno. Naredno pitanje postavila je Olja Bajrami, a uputila ga je Ljubi Pantović i Aleksandri Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubo, s obzirom da si pre zulaska u Zadrugu rekla da je tvoj zadatak Alekasndra i odnos sa njom. Nakon svih vaših svađa, vidimo da mnogo šetate, da razmenjujete garderobu, da li misliš da si uspela u tome? I Aleksnadra da li smatraš da se možeš osloniti na Ljubu kao na svoju majku? - upitala je Olja.
Pozdrav za Olju i hvala, baš je lepo pitanje. Da, rekla sam da mi je to zadatak, uvek ispunim svoje zadatke. U tvojoj emisiji sam presekla, i odlučila da ne budem ja ta koja će se raspravljati sa njom i od kad sam odlučila da o tome pričamo dok šetamo, tad je naš odnos krenuo naglo na bolje. To je njoj najviše i smetalo, ali sam joj obrazložila i zašto sam to radila. Njena sam mama i videla sam kako će se mnoge stvari dogoditi. Nije mi bilo jasno da ona to ne vidi, i pokažem, i dokažem, nisam znala koju veštinu da upotrebim da joj dokažem da ja ne lažem. Trebalo je da prođe dosta vremena i torture ološa ka nama. Ja znam da sam pogrešila u mnogim situacijama, ali nisam mogla da verujem da ne vidi svojim očima nešto. Ona je slepo verovala u neke stvari, nije htela da prizna sama sebi. Rekla je ona meni da je shvatila neke stvari i meni je iskreno puno srce. Ona je meni tolio puta nabila na nos tu Švedsku, ja sam mislila da je ljubomorna što sam ja otišla negde dalje, jer sam ja svoj život posvetila nekom drugom, svom poslu. Ona je toliko puta ustajala, bez obrazloženja, govorila je da sam otišl au Švedsku, meni je tako to zvučalo, pa me okrivljuje samo zbog toga - ispričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'