AKTUELNO

Dragojević nije znao šta ga je snašlo.

Nekadašnji učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" tokom ovog popodneva postavljali su pitanja aktuelnim stanarima velelepnog imanja u Šimanovcima. Sledeće pitanje Petar Tojagić postavio je Davidu Dragojeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Petar je upitao Davida šta se dogodilo sa "onim rečima" koje mu je Dragojević rekao kada je izlazio iz Bele kuće. David je tada ovom takmičaru poručio da pozdravi Aleksandru Subotić, njegovu tadašnju verenicu, i preko Petra joj poručio da ne brine zbog zbližavanja sa Anom Korać, kao i da je neće prevariti. Nekoliko dana nakon toga, Dragojević je uplovio u vezu sa Anom Korać, zbog čega mu je Petar poručio da je pogazio svoje reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao da igram igru sa Anom, nego da je ovo igra. Ja sam rekao samo da kaže da je ovo sve igra i da se Aleksandra opusti, jer sam ja počeo da se družim sa njom (Anom), da bih prikrio emocije. Ja bih se smuvao sa Anom da sam znao i da će da se vrati Aleksandra posle par dana. Ja sam rekao da sam slao lažnu nadu. Aleksandra i danas laže! - izjavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Davidovo izlaganje ovde je prekinuto, s obzirom na to da su se posvađale Luna Đogani i Jovana Tomić Matora. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: DRAMA U PABU! Luna i Marko ne prestaju da se svađaju, Đoganijeva mu poručila: Najviše me boli što si rekao da sam glumica! Miljković joj odbrusio! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#David Dragojević

#Petar Tojagić

'