AKTUELNO

Ni njemu nije lako, ali je otkrio šta ga je najviše odbilo!

Kao i svake subote, tako i ove voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je podršku nominovanih zadrugara za izbacivanje. Međutim, sa voditeljem Ognjenom Amidžićem intervju je obavio i Marko Miljković. Odmah su započeli temu o kojoj bruji region, a to je svakako raskid sa Lunom Đogani, te je Miljković otkrio razlog zbog čega je došlo do svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam pre nekoliko dana da ćemo biti tolerantniji, ali ne vredi. Opet je krenulo u pogrešnom smeru, ona je bila drska, ja to ne podnosim, tačno zna gde da me pogodi da me iznervira. Sinoć sam opet počeo da joj pričam neke ružne stvari, ali sam se ujeo za jezik, hteo sam da joj kažem svašta, nju je to uvredilo. Kad je bila svadba i kad je bilo njeno ponašanje, isto je bilo moje vređanje, ali nije isto odreagovala, shvatio sam da postoji neka gluma tu i to mi se nikako ne sviša. Sve je bilo isto kao i juče, rekao sam joj isto i posle 10 minuta je došla sa osmehom. Sinoć sam joj samo rekao p... i nju je to mnogo povredilo - započeo je Marko, a onda je otkrio zbog čega dolazi do masovnih svađa između Lune i njega.
Imamo problem, ali ja kad imam problem i ja pričam o tome. A onda kad ima problem, ona neće meni kaže, da to nju ne bi ponizilo napolju. Ja onda motam film, razmišljam o čemu smo pričali sve, da li je to oko zajedničkog života, da li je nju to povredilo jer ne mogu da dam odgovor dok smo u ,,Zadruzi", jer moramo videti kako ćemo se navići na jedno drugo, ne znam ni ja. Ja bih voleo zajednički život, ali ja ne mogu da joj dam konkretan odgovor, jer moraju da nam se poklope životne navike i sve. Preko 90% sam siguran da možemo da funkcionišemo napolju, a ona kao volela bi, pa je prokomentarisala da ispada da je ona kao neka paćenica i da me moli da živimo zajedno. Za mene to nije mala stvar - nastavio je zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Potom ga je voditelj Ognjen upitao da li će se pomiriti sa svojoj trenutno bivšom devojkom Lunom, pa je Miljković otkrio da je počeo sumnjati u njene emocije.

Sinoć sam rekao da jedan dan ne razgovaramo, pa da vidimo sutra da popričamo, ljudski je na neki normalan način, pa ćemo videti šta i kako. Šteta je, iskreno sinoć je mene povredilo to što je rekla da je nju povredilo, jer sam ja nešto rekao. Na svadbi je nije povredilo, a sad jeste. Kad je videla da zadrugari bacaju drvlje i kamenje na mene, ona je skočila, meni tu nešto nije jasno. Dovodi mi njenu emociju u pitanje, moram ozbiljno da porazgovaram sa njom, da vidim o čemu se radi. Meni je užaš kako se ona ponaša, drska, da mi se to napolju dešava, samo bih se sklonio, a ovde ni nemam gde da se sklonim, kreće neko bahato ponašanje, za koje zna da me nervira. Čekam da se stišaju strasti, pa ćemo videti - zaključio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'