AKTUELNO

Nastala je tenzija u Beloj kući.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ovog popodneva odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima, zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Dok ste sedeli na žurki, rekli ste: "Otkud ova ovde?", misleći na Aleksandru, na šta je Luna rekla da je ona došla namerno, pa ste ustali i otišli kod Ane i Davida i rekli: "E, ovo je naš nivo i ekipa za nas." Jeste li to vi neka elita ovde? - pročitao je voditelj pitanje za Lunu i Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam rekla to za Aleksandru. Marko je seo sam sa Banetom i Borom i tu su se pridružile devojke sa kojima mi nemamo dobar odnos. Otišli smo kod Ane, Sava i Mine, a kasnije su tek došli Ana i David. Tada sam ja rekla da treba tu da sedimo jer je to naše društvo - rekla je Luna, a njenu priču je potvrdio i Marko:
Šta je ružno ako kažem da mi ne prija da tu sedim, mi smo u konfliktu. Naravno da je gledam sa gađenjem. Smatram da ona nije trebalo da dođe tu i šta je problem ako sam odveo Lunu odatle. Meni je neprijatno, ustao sam i otišao - ispričao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo pitanje je napravilo pravi haos u Beloj kući jer su se Zorica Marković, Ljuba Pantović i Bane Čolak osetili prozvanim, te su skočili kako bi se obračunali sa Lunom i Markom.

Ti meni nećeš da pokazuješ prstom. Ja neću da sedim sa tobom, ti nisi moj nivo. Ja tebe poštujem, poštuj i ti mene - vikala je Zorica Marković na Marka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B .

#Zadruga 2

'