AKTUELNO

Sve je zaprepastilo to što su ovo dvoje zadrugara imali vrelu akciju.

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Vrela akcija Mine Vrbaški i Sava Perovića je ostavila u šoku sve zadrugare, a gledaoce je zanimalo kakvo mišljenje o onome što se desilo između njih dvoje imaju Luna Đogani i Aleksa Savić kao najbolji prijatelji ovo dvoje zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Šta mislite o Mininim i Savinim emocijama? Da li tu postoje emocije i da li je Savo neiskren prema Mini? - glasilo je pitanje za Lunu i Aleksu.
Ja sam u šoku, ja nisam ništa znala. Jesam znala da su se ljubili. Ja njih dvoje ne mogu da zamislim zajedno, ja njih vidim kao brata i sestru. Što se tiče Sava, ja mislim da tu ne postoje emocije i da ga je Mina privukla strastveno - prokomentarisala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Samo se čekao taj trenutak da sve ovo pukne i desilo se ovo u utorak. Verujem da postoji ozbiljna strast između njih dvoje - rekao je Aleksa kao Minin najbolji drug.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZADRUGARI NE MOGU DA GA SMISLE: Tomu Panića cimeri žestoko ISPROZIVALI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Savo Perović

'