AKTUELNO

Zadrugar je ostao zbunjen kada je čuo da ga je Eleonora posmatrala dok je spavao.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Eleonora Miljković je tokom prethodne večeri pokušavala na sve načine da zavede Aleksu Savića, ali joj to nije pošlo za rukom. Kada je ova tema došla večeras na repertoar, Miljkovićeva je ovo negirala.

Foto: TvPink Printscreen

Nora, na sve si sinoć pokušavala da spavaš sa Aleksom, čak si se brecnula i na Minu. Očigledno je da ne možeš da ga zavedeš, da li si tužna zbog toga - pročitao je voditelj pitanje Eleonori koja je ovo demantovala, a onda se oglasila Mina:
Što se tiče Nore i Alekse, ona jeste juče malo popila. Možda je pogrešila onako kako je postupila. Ona ne vidi kako se ponaša. Nora, ti se smeješ. Njemu je neprijatno zbog sinoćne situacije. Ja ne želim da ljudi pomisle da sam ja otišla u rehab da bi njih dvoje bili zajedno. Da ona bilo šta pokuša, ja ću stati između njih dvoje. Ja ne želim da ona pokvari odnos Alekse i Mine - prokomentarisala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikada ne bih pokušala nešto sa nekim ko ima devojku. Njih troje su se okupili tamo, a ja sam ovde bila sama - dodala je Miljkovićeva.
Ona je sinoć njega gledala sve vreme dok je spavao - otkrila je Dorotea Jovanović.
Ne želim da moja devojka gleda ovo i da se nervira, ne želim da pokvarim ono što imam sa njom i zato sam se sklanjao iz tih situacija. Ovde nema nikakvih emocija - dodao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

#Eleonora Miljković

'