AKTUELNO

Mogli su mnogo toga da kažu, a oni su izabrali samo jedno.

Dok je trajala 38. emisija po redu na radiju ,,Amnezija" , voditelji Bora Santana i Bane Čolak dali su reč zadrugarima za pozdrave, želje i nešto što oni žele da poruče publici, porodici ili prijateljima.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ušle su prve u radio i odmah se zahvalile svima koji su glasali za njihovu numeru da bude hit ,,Zadruge 2", pa su tom prilikom i pozdravile svoje porodice i publiku koja ih voli.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Sanje i Matore, ušle su Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović, kako bi pozdravile porodicu. Aleksandra je odmah htela da se obrati svojoj ćerki Magdalena, pa je izjavila da ona mora doći na finale rijalitija ,,Zadruga" koje će se održati 6. jula.

Ovako, pre svega želim da pozdravim svoju ćerku Magdalenu i da je mama voli najviše na svetu i da moraju da mi je dovedu na finale. Simpatija ne može da dođe, on ne voli da se eksponira - izjavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto su majka i ćerka napustile radio, za njima su ušli i trio fantastiko, Ana Korać, David Dragojević i to sve u pratnji Lazara Jeremića. Koraćeva je odmah pozvala publiku da glasa za nju, ukoliko veruju u njenu ljubav sa Davidom.

Da se zahvalim svim ljudima koji su podržali Davida i mene i hoću da ih pozovem da glasaju za nas - izjavila je Koraćeva.

Pored svega što su mogli da kažu, Ana i David su se odlučili da samo pozovu gledaoce da glasaju za njih, pored toga što su pozdravili porodice koje su bili uz njih sve vreme tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'