AKTUELNO

Zorica je ubeđena da se Marku Markoviću sviđa Luna.

Stanija Dobrojević plakala je zbog svog dečka Marka Markovića, a večeras se tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" povela polemika o njihovoj vezi. Stanija je rekla da Marku toleriše i da mnoge stvari gura pod tepih, kao i da joj smeta što se Marković ne ponaša ozbiljno kada je za to potrebo, već je samo mazi i ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su ukućani ušli u polemiku da se Marku Markoviću sviđa Luna Đogani, a voditelj Milan Milošević želeo je da čuje mišljenje Zorice Marković o ovoj temi. Milan je istakao i da Zorica odlično poznaje Staniju. Dok je pevačica pričala, Stanija i Marko su počeli da se maze, a zatim su Luna i Marko Miljković počeli da se ljube.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su dve najveće konkurencije Luna i Stanija, zato se i ne napadaju i ne diraju. Što se tiče Marka i Stanije, to nema veze sa vezom. Nigde emocija, nigde veze. Stanija sada priča kao da su dve godine u braku, a ne deset dana u vezi. Što se tiče Lune, sigurna je u sebe i to što radi. Marku se Luna sviđa i to se vidi po ponašanju, ali Luna nema veze sa tim. Meni je bilo žao što Stanija plače, ali ovo su gluposti. Sada sam stvarno sigurna da su oni fejk, a da se Marku sviđa Luna. Poznavajući Staniju, ona je navikla da bude broj jedan. Jedino slabiji od Marka je bio Filip. Uvek je imala jake muškarce - izjavila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta sada, treba da mu zabranim da se javlja Luni? Ne osećam nešto, ja kada bih osećala tu nešto, ja bih odmah reagovala. Ne mogu da se pecam na gluposti. Ja sam osoba koja može da izdržava muškarca, ali ja to neću. Ne osećam da treba da se tripujem zbog ove situacije za Lunu.  - rekla je Stanija Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam hteo nešto, ja bih prišao. I da mi se sviđa, nikada ne bih uradio to tako javno! To što sam joj doneo sladoled, to je meni presmešno - pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'