AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Voditelj Milan MIlošević stigao je u Belu kuću spreman da suoči sve zadrugare za stolom i da im pomogne da se sve okolnosti i situacije razreše, a koje bi oni najradije zaboravili i prikrili.

Na samom početku emisije ,,Izbor potrčka", započeta je tema o nedeljnom budžetu koji je podelila ovonedeljni vođa Suzana Perović, a prema nahođenju bivše zadrugarke Zlate Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je najveće budžete dala učesnicima sa kojima je Zlata bila u dobrim odnosima, ali nije ispoštovala Lazara Jeremić i Maju Marinković budući da su oni bili sigurni da im je Đurkovićeva obećala isti. Ono što su svi zaključili je da Suzana nema svoj stav, jer je pored toga, najveći budžet dala i Zorici Marković sa kojom je imala sukobe i koja ju je uvredila kao niko nikad.

Ja stvarno nisam čula da mi je rekla da najveći budžet dam Lazaru i Maji - rekla je Suzana.
Suzana nije dvolična nego trolična. Ako neko ima stav, deli po svom, ako nema, onda deli budžet po tuđem. Ja sam danas ukapirala da se svako od nas sa kim se druži, on ima makar neku crtu ili osobinu istu. Suzana, Aleksa i Savo imaju stav i mišljenje, a neće da kažu. Oni idu uz dlaku svima. Savo neće da se petlja, ali će i te kako da te izgrdi. Danas sam rekla da jedva čekam ,,Igru istine". Jedina osoba za koju ne znam šta mi misli je Aleksa. Ja sam ukapirala da od onoga sa Suzanom što se desilo, ja mislim da nikad sa njom ne bih mogla da budem bliža, ne vidim sebe da se družim sa takvom osobom - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni rekla da imamo najveći budžet, ja sam joj rekao da ne treba. Onda smo otišli kod kazina i rekla je - ja, Miljković, Mina, Aleksa i Savo. Normalno da sam smatrao da je Zlata i njoj rekla isto. Čekao sam danas i rekla je da će deliti tako što će ispoštovati drugaricu. Meni je bilo čudno što mi nije dala - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ili je Mina prećutala ili je Suzana eskivirala da bi dala najveći budžet Lepom Mići. Najveći budžet je dala osobi koja joj je svašta rekla - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Mina voli da spletkari i voli da uvali nekom, zato nije ni prenela Lazaru i Maji - rekla je Aleksandra.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'