AKTUELNO

Uporedila bivše momke i jedna loša stvar ih povezuje.

Zorica Marković i Nadežda Biljić uz prvu jutarnju kaficu dotakle su se teme o ljubavi koja se završila na loš način. Naime, kako je već poznato Miki Đuričić koji je imao ljubavnu aferu sa Suzanom Perović, udario joj je šamar, pa su Nadežda i Zorica počele razgovor o njemu.

Nadežda je prvo ispričala zbog čega je raskinula sa Mikijem, a onda se dotakla toga da je znala da je Miki nasilnik. Međutim, okrivila je i svog bivšeg partnera Tomu Panića za istu stvar.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta je tu problem? Ja sam bila sa Mikijem u vezi, neka bude da smo mi bili u fejk vezi, ja znam šta je tu bilo. Mi smo raskinuli zbog njegovih fanova i fanatika, mene su krivili da se zbog mene udarao kamenčugom u glavu, koji su pričali da sam se ja krljala sa Banetom na Kristininom rođendanu. I šta ti to govori? Da takav čovek nije za porodicu. Ja sam ti odmah rekla da bi on udario ženu! Toma? Toma bi isto udario ženu na keca - uporedila je Nadežda svoje bivše momke, pa je nastavila o Suzani:
On je bio u nju zaljubljen godinama, ponašao se džentlmenski, dok mu ona ne da. E gledaj sad, on je meni izgovorio strašne reči, govorio je sve i svašta za mene. Za burazera, za kevu, za oca... Zašto? Zato što sam mu rekla da ću svaki put ući sa njim u svađu kad imam argument.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je žena imala pravo da odustane, možda joj je došlo do mozga nešto. Ali onda nemoj da ga dozivaš, da sediš sa onim cvećem i da umireš. Ono što je on očekivao, nije našao. Ja ne branim i ne osuđujem, ali realno, tolike godine, da je zaljubljen došao bi do nje, ona se njemu sviđa definitivno. Bili su zajedno na "Farmi" i bili su u kontaktu i ostali su tu - ispričala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'