AKTUELNO

Marinkovićeva odmah iznela svoj stav.

U dobro poznatom terminu, kao i svake nedelje u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Novinar je imao pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Novinara je zanimalo da Jovana objasni svoj komentar koji je dobacila Maji Marinković, kada je otkrila da je imala četiri muškarca u životu.

Ako je tako kako ona kaže, onda sam ja najveća k*rvećetina u kući. Ovo je moje mišljenje, ja bih rekla da sam bila sa toliko u ozbiljnoj vezi, ali sam pored toga bila i sa drugima. Ubrojala je tu i Marka. Nešto mi nije tu logično. Njeno pravo da priča šta hoće. Ja sam onda bila sa više muških partnera nego ona. Dovodim u pitanje svoj moral. Što se mene tiče, ja ne mislim da je bila sa 4 muškarca. Još je rekla da je taj prvi dečko bio i u zatvoru, a ove veze kratke. Neka odgovara ona, to je moje zapažanje - ispričala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Marinkovićeva je rekla da je Marko Miljković ipak bio peti, pa iznela svoj stav.

Ja imam 23 godine, smatram da je to normalna stvar. Imala sam dugu vezu, nisam ga varala, posle toga Marko Šareni. Rekla sam kako jeste, nemam potrebu da lažem. Mislim da je to normalno - iznela je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Maja Marinković

'