AKTUELNO

Smatra da je sve pogrešno shvaćeno.

Nedelja veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević upitao je Suzanu Perović da li je nešto prećutala zadrugarima iz razgovora sa svojim sinom, a kada ona nije mogla da se seti, on joj je rekao da je to što ju je sin upitao da li je mislila na njih kada je radila neke stvari, a pevačica je ispričala da je njen sin mislio na plakanje, a ne na intimne odnose koje je imala sa Mikijem Đuričićem.

Foto: TvPink Printscreen

On je pitao da li sam mislila na njih kada sam plakala. Ja dobro znam šta sam pričala sa njim i u kom kontekstu. Isključivo se odnosilo na moje stanje. Ako mi nije pet puta rekao da prestanem da plačem. On najviše na svetu mrzi kada plačem - odgovorila je Suzana.

Darko je upitao Suzanu i da li i dalje gaji emocije prema Mikiju, pošto je promenila priču o njemu ovih dana.

Ja sam surovo iskrena. Još uvek da. Kako vreme odmiče, vraćam se životu. Trudim se maksimalno da trezvenije razmišljam i da emocije spuštam pod tepih. Da ih eliminišem. Želim da što pre zaboravim ružno što se desilo, ali i zbog sebe i svih žena ovo isteram do kraja - dodala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Razgovor Suzane sa svojim sinom možete pogledati u video-prilogu u nastavku, pa samo procenite da li govori istinu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'