AKTUELNO

Nije želela da prećuti ovo.

Zadrugarka Luna Đogani preživela je svakakve situacije otkad je u uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, a već mesecima daje sve od sebe da njihov odnos bude na zavidnom nivou i bez trzavica.

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u "Zadrugu" kako bi sa pojedinim takmičarima uradio intervjue, a među prvima bila je Luna Đogani koja je vidno ushićena bila raspoložena za razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Marko i ja smo trenutno mnogo dobri, kod nas se sve stalno menja. Nadam se da do kraja neće više biti problema, shvatili smo da smo uspeli, pet meseci smo izdržali. Svako će svom životu, ali bićemo zajedno. Marku smeta kad pričam vezano za naš intimni odnos, ja sam nešto pomenula što je on uradio u bademantilu. Mnogo mi zamera što ga pitam za neke bivše, on neće da mi priča ništa. Smeta mu što ja pričam o svemu otvoreno. Ja nekad zaboravim na kamere i totalno se opustim, a on je generalno povučen tip što se tiče svega. Intima nije za džabe. Zbog toga smo se svađali... Rekla sam da sam pogrešila, nisam želela da ga iznerviram, paziću ubuće - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sa osmehom govorila o borbi i žrtvi koju je podnela samo da bi njihova veza uspela, pa se osvrnula na Jovanu Tomić Matoru koja sa njenim dečkom nije u dobrim odnosima.

Veze u rijalitiju su mnogo teške i malo su nerealne, ovde nemaš čime drugo da se baviš. Sa Matorom mi je okej odnos, nismo specijalno bliske, ja nju stvarno volim i gotivim je, volim da popričam sa njom u prolazu. Znam da su ona i Marko imali neku situaciju i teško da će to izgladiti. Većina ukućana komentariše kako je bolesno da se nas dve družimo zbog njega, ali Marku ne smeta, on zna da smo se mi družile i pre, naš odnos ne šteti meni i Marku - bila je iskrena Đoganijeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'