AKTUELNO

Nije joj bilo drago što ju je izdvojio kao najgoru osobu u kući.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Ko ti je najgora osoba u Beloj kući?'' - glasilo je pitanje za Branislava Radonića Brendona. Postavio je David Dragojević.

Evo, to je Aleksandra. Ide na patetiku. Drži ovog medu. Bila si sva luda pre, sad si se vratila i glumiš žrtvu. Sama si uprskala vezu sa Davidom. Sama si kriva za sve što ti se desilo - rekao je on.
Nikada nisam bila osoba kakva sam bila ovde na početku. Zamolila bih mog advokata da pripremi tužbu jer je rekao da sam sek*ualna radnica. Vidimo se na sudu - govorila je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niste vi Brendon da vas jure po sudovima novinari. Prepustiću te mojim advokatima. Nemam ja vremena za tebe, Aleksandra. Ti si emotivno neostvarena. Ti do mene nećeš ni da dođeš. To što izgledaš kao sek*ualna radnica to je tvoj problem - govorio je Brendon, a Aleksandra je ludela jer ju je isprovocirao.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

'