AKTUELNO

Nije mogla da je spreči da kaže ono što misli.

Svi takmičari žestoko su započeli emisiju ,,Igra istine", a pojedini su pripremili oštra pitanja koja su bila potpuno neočekivana, a koja su razotkrila mnoge.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je Lepi Mića upitao Jovanu Tomić Matoru da iznese mišljenje o jednoj zadrugarki, a to nimalo nije bilo slučajno.

Šta misliš o Suzani? - glasilo je pitanje.

Suzana Perović bila je izrevoltirana kad je čula ovo, pa je odmah započela raspravu, a koju je Matora svojim izlaganjem prekinula.

Namerno to radiš, namerno ovo pitaš! - upadala je Suzana u reč.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana uvek ovako reaguje, njoj ne vredi da objasniš. Ona kad ima sukob mišljenja sa nekim, ona ne može da prihvati kritiku! Ako već ne želi da kaže svoje mišljenje, onda neka kaže da ne želi zbog toga, toga i toga! Ako neko neće da kaže mišljenje i to je neki stav! Ne volim što je takva, ona je sa strane vedra i komunikativna, a kad treba da iznese svoje mišljenje, onda se ona odgovori. Ne mogu da shvatim da ne može da kaže nešto konkretno. Ti si mogla Zorici da odgovoriš, a da ne bude svađe i tenzije. Ja sam osetila potrebu da joj ukažem da neke stvari ne treba da radi, nije me poslušala - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

I što se tiče tog ogovaranja, ja sam dva puta pitala Mikija sa kim sam to pričala, da ona ustane i da kaže. Osim sa Zlatom, koja joj sve prenosi i sa Ljubom. Ona je uvek bila prisutna! Komentarisali smo vašu svađu i ponašanje - rekla je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Suzana Perović

#Zorica Marković

'