AKTUELNO

Rekao je da on ne bi prevario svoju ženu, jer smatra da je prevara smrtni greh - tvrdila je Subotićeva.

Stanija Dobrojević prišla je Aleksandri Subotić koja je bila slomljena zbog prethodne noći. Naime, ponašanje Davida Dragojević prethodne noći izbezumilo je Subotićevu, te je zbog toga imala potrebu da se poveri Dobrojevićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

On je mene milion puta zaj*bavao za stolom, ja to ništa nisam skapirala. Poenta svega je to što vi mnogo toga ne znate, on nijedne sekunde nije iskren, bio je spreman na sve da opravda sve, kao ja imam nekoga, i on može da ima. Ja znam kako on radi i šta misli, on je jako dobar manipulator. Ja sam bila u vezi sa manipulatorom koji će me naterati da skočim kroz prozor, ali ja nisam videla to. Problem je što sam ja neke stvari videla, ali su od mene drugi praviti ludu Nastu. To kad je bilo sa Lunom, mi smo bili normalni, ja sam to videla i kad sam govorila za stolom, svi su govorili da sam luda, posesivna i ljubomorna i svi me ubeđuju da nisam normalna, i ja sam stvarno pomislila to. Znaš kako mene iznervira, to što ona kaže da ja nju pljujem, a ona zna šta je radila sa njim. Meni kaže Karađorđe da flertuju, ja napadnem njega, jer sam verovala Davidu. To nije obična prevara, da je neko bio zaljubljen, to je bilo psihičko zataškavanje. David je taj koji nema društvo, to su neki fudbaleri koji dođu tu ponekad, on nije hteo da idem od njega. Odjednom počinje da mu smeta sve, onda je pričao da će on da promeni veru, da on ne bi prevario svoju ženu, jer je prevara smrtni greh. Znaš ti koje stvari je on meni pričao. Mi smo planirali zajedničku budućnost - pričala je Aleksandra.
Slao je tajne poruke, signale, rekao da je to sve, znao je da se upustio u vezu, ali da se nisi vratila, da bi on odigrao ovu igru do kraja, hteo bi da se plasira što dalje. On je vrlo svestan svega da te je izgubio, da si ti našla novog dečka, pokazuje da mu to sad smeta. Ta priča sa Lunom je zataškana, jer se desila ova nova priča. Koliko devojaka je ulazilo ovde da smuva Aleksu? Je l' to neko uspeo? Nije - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je u toku razgovoru otkrila da je dok je živela u Americi, imala momka koji joj je kontrolisao društvene mreže, pa je izjavila da je po njenom mišljenju to normalno. Aleksandra je nastavila da sa cimerkom prepričava period kada je bila trudna i koliko ju je taj trenutak promenio.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'