AKTUELNO

Opet se posvađale.

Žestoka svađa Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zbog pesme koju je njen verenik uputio na adresu radija Amnezija i poruka koje je plavuša razmenjivala sa bivšim dečkom se nastavlja i tokom ranih jutarnjih sati.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je želela da zna da li Sanja ima osećanja prema bivšem vereniku i da li je njemu slala srce, kao i to da li je sigurna da želi da nastavi sa njom vezu.

Užasno mi stvaraš tenziju, ti ne znaš da razgovaraš. Zar ti ne možeš da izdržiš 15 minuta da pričaš sa mnom. Ti teraš sve na svoju vodenicu. Ne mogu da trpim to tvoje da ja želim muškarce i da ću ja da se udam. Razumela bih da smo mi na početku veze, ali ti si živela sa mnom - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta je meni u glavi. Čula si se sa verenikom, on ti je posvetio pesmu. Srce, pa onda ide pesma "Zapisano je u vremenu". Ja tražim objašnjenje od tebe - zahtevala je Matora objašnjenje.

Sanji je teško pao ovaj razgovor, pa je čak i zaplakala kada se setila kako ju je Matora ponižavala tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Jovana, jesam li ja tebe ostavila? Ti stvaraš tenziju. Da mogu danas bih te šutnula. Idem preko sebe jer te volim. Meni je više muka od tebe! Da ti dokazujem posle 22 meseca. Ako hoćeš veruj mi, ako ne - daj da se razilazimo - rekla je Sanja Matoroj.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ne znaš šta je toleranicija. To i ja tebi kažem. Kako hoćeš, ti raskidaš sa mnom, a ne ja sa tobom. Ti meni ne veruješ 100%. Meni neke stvari stvaraju sumnju - uzvratila joj je Tomićeva.

Pročitajte još: DAVID POLUDEO KAD JE PUŠTEN SNIMAK NA KOJEM SE LJUBI SA JEROM, pa otkrio da planira da TUŽI Keti čim izađe iz 'ZADRUGE', evo šta joj je poručio! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'