AKTUELNO

Bila je i više nego iskrena.

Zadrugarka Stanija Dobrojević je došla u Rajski vrt po pozivu Drveta mudrosti. Nju je Drvo pozvalo kako bi mu ona rekla sve što ima o odnosu sa Markom Markovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čudan mi je taj odnos i ta veza. Kod mene se ide vrlo ozbiljno. Ovo je baš neozbiljno. Počinju emocije da mi se javljaju. Želim da se ponaša kao moj dečko, kako ja želim. Gutam mu neke stvari, ispada kao da me boli uvo i da mi nije stalo. Sve se mislim da je mlad i klinac. Sačekaću da se završi sve ovo. Sinoć mi je rekao da hoće da se igra sa ženama ovde. Imam jednu tajnu da ti kažem. Neka se igra on, ali neću da to ugrozi našu vezu. Neću da mi Maja priča da ju je on gledao. Nekad imam utisak kao da mu nije stalo do našeg odnosa - pričala je Stanija.

Potom je komentarisala Maju Marinković sa kojom je njen dečko koketira. Ipak priznala je da uvek nađe način da oprosti Marinkovićevoj zbog svih priči vezane za Markovića.

Ja njoj ne mogu da zamerim. Ume da igra samo tako, ali onda i dođe sa onim kezom. Sve joj oprostim. Podseća me na mene. Dovoljna joj je sitnica da napravi od toga slona. On je njoj malo dao povoda, ne mogu da joj zamerim - govorila je ona, a onda je spomenula Vladimira Tomovića:

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam da li mogu da očekujem ozbiljnost od njega, još je mlad. Ne mogu to još uvek kao što sam mogla sa Vladimirom Tomovićem - rekla je ona, a onda je otkrila tajnu:

Foto: TvPink Printscreen

Ana gleda Marka uvek tokom žurke. On mi je to rekao. Problem je da kamera to uhvati, žalio mi se. Nije hteo da priča to. Jadan David stvarno, šta sve mora da trpi. Mislila sam da je to ozbiljna veza sa njom - rekla je ona, ali je zamolila Drvo da to zadrži za sebe.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'