AKTUELNO

Dobrojevićeva nije mogla da se smiri!

Ovonedeljni vođa Mina Vrbaški odabrala je za svoja dva potrčka Staniju Dobrojević i Marka Miljkovića. Oni su večeras ušli u sukob tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kada je Stanija navela da se Miljković plaši nje. Kako su potrčci, po pravilama življenja na velelepnom imanju u Šimanovcima, dužni da spavaju u sobi za izolaciju do nominacija, sve zadrugare će zanimati šta se to dešavalo daleko od njihovih očiju.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo jutro nije prošlo bez problema. Naime, kada su preneli svoje stvari u sobu za izolaciju, primetili su da tamo ima dosta komaraca, te su probali da ih se reše. Stanija je uveliko pokušavala da spava, a Miljković je ostao u Beloj kući sve dok se nije pozdravio sa svojom devojkom Lunom Đogani. Kada je došao, tamo ga je sačekao čudan prizor. Stanija je bila prekrivena pokrivačem kako bi se zaštitila od komaraca. I Marku su zasmetali u jednom trenutku, pa je zatvorio vrata kako ne bi dodatno ulazili. Dobrojevićeva je krenula da se češe svuda po telu, jer je bila izujedana.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se Marko napokon uspavao, Stanijine muke su tek krenule. Dobrojevićeva nije mogla da se smiri, pa je počela da prska i sebe i svoje stvari sredstvom protiv komaraca. Hoće li uspeti na kraju da se izbori sa njima, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Miljković

#Stanija Dobrojević

'