AKTUELNO

Njihova svađa je dugo trajala.

Luna Đogani i Marko Miljković ušli su u sukob zbog njegovog priznanja javnosti da je ona ljubomorna na Staniju Dobrojević, a sve zbog razgovora koji su obavili na venčanju Sanje Stanković i Save Perovića.

Blogerka mu je mnogo zamerila zbog toga, pa se u naletu besa prisetila svega što joj je Marko prigovarao otkad su zajedno. Ona je tako donela zaključak da se prema njemu ponaša kao psihopata, iako to lično ne misli.

Foto: TvPink Printscreen

Uzimaću ti telefon, proveravaću te, ja sam psihopata, sve ću to da ti radim. Ako je to jedino što sam ti dokazala za ovih pet meseci, onda okej. To je tako. U pravu si, ja sam bolesna devojka - rekla je blogerka.
Često se svađamo, ali ja to nisam rekao - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam psihopata devojka, sve su bolje, lepše i zgodnije od mene. Nije mi jasno šta si radio sa mnom sve vreme, ako sam ja to sve. Šta si radio sa mnom? Lepo te pitam - priznala je Luna.
Odvratna si, mnogo je ružno što na taj način razgovaraš sa mnom. Smeta mi tvoja ljubomora i posesivnost. To sam rekao - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je želela da iste noći razreši nedoumice sa svojim dečkom, pa se ponovo osvrnula na Staniju vidno zaprepašćena što je to izlaganje čula od njega.

Na koga sam ljubomorna, to me zanima?! Ja hoću da znam! Pred svima si rekao, što ne bi i meni. Rekao si da sam ljubomorna na Staniju, koga ti za*ebavaš?! Da li je ona ta? - pitala je Luna.
Ti si ljubomorna na moje druženje sa muškarcima, truješ me, majke mi - rekao je Marko.

Kako je to izgledalo, poledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'