AKTUELNO

Ostala je mistična!

U Beloj kući je sve uzavrelija atmosfera zbog emisije ,, Pitanja novinara", a žestoka svađa rasprava dogodila se i između Jovane Tomić Matore i Stanije Dobrojević.

Naime, zadrugarka je bila besna što Stanija nije nosila majicu sa natpisima koje su sve takmičarke nosile na devojačkoj večeri njene devojke Sanje Stanković, pa progovorila o njenom bezobrazluku.

Foto: TvPink Printscreen

Veselile su se kao tinejdžerke! Devojka je verovatno takva, od početka rijalitija pokušavam da dokučim ko je ona! Ona voli da je sama, da ima svoj šou, pa makar to bilo i loše! Meni je to odvratno, da je bilo njeno devojačko, ja bih to uradila! - rekla je Matora.

Dobrojevićeva je već imala spreman odgovor, pa na taj način pokušala da opravda svoj postupak koji je prema Matorinom mišljenju samo način da se skrene pažnja na sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam beli top i bilo je jako vruće i to je jedini razlog zašto ja nisam obukla majicu. Iskreno da ti kažem, ne znam ni gde je majica. Ja sam stavila cvetić u kosu i povezice! Tako sam krenula da đuskam, a Matora mi je negativno prišla i rekla mi je da skinem tu povezicu... - pravdala se Stanija.
Zato što je jedina bela povezica bila za Sanju! Ona ima toliko veliku želju da sve ispriča na svoj način i da sve svali na mene! Ja sam bila najraspoloženija devojka! - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Jednu stvar smo zaboravili! Ovo je scena, ako ništa drugo, treba da glumimo! Ako je svadba fejk, daj da i veselje bude fejk! Niko nije čestitao mladencima, kao ne znaju ko je matičar, a zna se odlično! Ja Tomu od danas vodim u sve moguće rijalitije. Ja da režiram svadbu, ja bih Marka Miljkovića i Staniju izabrao! Prava svadba! Svi bi došli! Pola vole Staniju, a pola Marka! - rekao je Lepi Mića.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

'