AKTUELNO

Veče se zakuvalo zbog igre Velikog šefa.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Naredni klip koji su zadrugari pogledali bio je o igri tokom koje su Aleksandra Subotić i Ana Korać došle u žestok okršaj, jer David Dragojević nije hteo da ga bivša verenica gađa balonom punim vode.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne želim da budem u blizini Aleksandre. Neka se ona dogovori sa sobom šta želi. Što trči za mnom? Ja sam rekao da ne želim - započeo je David.
On je rekao da neće, onda je ona okrenula priču na mene, ona je prebacivala da sam ja ljubomorna i da mu ne dajem - pravdala se Koraćeva.
Ona mene konstantno hoće mene da spusti. Ona govori kako on neće da bude blizu mene i da beži, a dečko stoji. Ja ovde imam prošlost sa tobom, a ne sa vama. To što sam htela da tebe gađam, to nema veze sa njom - dodala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković i Lepi Mića uključili su se u raspravu Aleksandre, Ane i Davida, te su Dragojeviću očitala lekciju, ali se Koraćeva drznula na svaku njihovu reč.

Ti si okretala loptu na Aleksandru, a David je pobegao i tebe ostavio! Priznajte grešku! Aleksandra ima pravo! - dodala je Zorica.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'