AKTUELNO

Pokušala da ga uteši u kupatilu.

Miki Đuričić i Zorica Marković kritikovali su Davida Dragojevića zbog toga što je prevario Aleksandru Subotić sa Anom Korać. Sve se dogodilo tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kada su bile reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je Đuričić rekao Davidu kako nije smeo da laže Aleksandru Subotić da je voli, a onda je Zorica Marković pričala Dragojeviću i Koraćevoj kako veoma ružno izgledaju njihove svađe sa Aleksandrom. Davida su ove reči pogodile, zbog čega je bio veoma tužan, a Koraćeva je pokušala da ga uteši u kupatilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi ti svestan šta meni pričaju? Ti da si u mojoj koži preskočio bi kapiju sto puta. Bitno je da ti ja verujem, šta tebe briga šta ko priča? Da li je tebe to pogodilo? Sad si našao da se nerviraš, moje mače, kada je sve prošlo. Idemo kući uskoro... Šta tebe boli d*pe šta se priča? Sve najgore epitete su mi zalepili, da sam k*rvetina, da mi je zabranjen ulazak u dve zemlje... Nema šta mi nisu dodelili. Da se j*bem za pare, znači sve najgore... I šta ti, jesi li normalan? Hajde ne k*ki, molim te. Niko ne kaže da ti mene ne voliš - govorila je Ana Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam navikao. Kao ja sam tu, ti si tamo... Znam, znam šta ćeš da kažeš - pričao je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ana Korać

'