AKTUELNO

Da li će se pokajati zbog ovih reči?

Bora Santana se tokom večeri poverio nekolicini zadrugara da je ogorčen na Lazara Čolića Zolu jer ga nije izabrao za vođu, jer kako on kaže, njih dvojica su prijatelji još pre ulazak u rijaliti.

Santana je tom prilikom izjavio da ga je povredilo to što Zola nije mogao da se odluči da li će da izabere njega ili Baneta Čolaka za vođu, pa je postavio Lepog Miću. Bora je istakao da ne želi da nastavi prijateljstvo sa di-džejem, da će čak i povući zajedničku pesmu koju su snimili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni nije krivo jer me nije stavio na vođu. Bilo bi mi krivo da sam na Borinom mestu. Ja ovde živim život kao napolju, ovo što mi se desilo sa Zerinom možda bi mi se desilo i napolju - pričao je Bane dok je Bora besno hodao po Beloj kući.
Znaš kakvi su ludaci u Derventi, on uopšte nema humora - pričao je Bora ogorčeno na Zolu.

Foto: TvPink Printscreen

Neka mi se ne javlja posle rijalitija. Da on kaže da ne može da izabere između mene i Baneta koga će za vođu. Mića mu je ponudio 100 evra. Mene će biti blam posle svega ovoga. Ja sam video da on mene ovde potcenjuje. Sada je pokazao da je g*vno. Nije mi žao što mu je Miljana uzela stvari - rekao je ogorčeno Bora.
Ja tebe razumem, ti si mu bio drug i napolju i ovde. On je prema meni ovde ispao brat - pričao je Bane.
Ma ja napolju mogu i da skinem našu pesmu. Bolje da je rekao otvoreno da će Miću da pošalje za vođu. Sve je radio sa Miljanom iz koristi, kao i sa svima -  nastavljao je Bora da ogovara Zolu, dok mu je Toma Panić govorio da nije u redu da blati svog prijatelja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bora Santana

'