AKTUELNO

A onda se dotakao i njenih ljubavi u rijalitijima!

Lepi Mića, koji je jedan od zadrugara koji najduže poznaju Staniju Dobrojević, dao je komentar na njene uspomene voditelju Darku Tanasijeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Među uspomenama je bila i Stanijina slika sa pokojnim Hjuom Hefnerom, na koju se Mića posebno osvrnuo jer je često bila tema rasprave u Beloj kući i ono što su Dobrojevićevoj zadrugari koji su sa njom u sukobu prebacivali.

Ja sam sticajem okolnosti bio svedok tih dođajaja. To sve ima svoju priču, ostavile su dosta traga u narodu i to je njoj dalo neki pečat. Ta priča sa Hefnerom je domaći zadatak za sve ovde, dame i gospodo. To je nešto što je u svetu šoubiza jako cenjeno. Ona je želela da bude model, prišla čoveku koji je broj jedan u tom poslu, sa te strane skidam kapu. To sam uvek poštovao - hvalio je svoju prijateljicu Mića, pa se osvrnuo na uspomene sa njenim bivšim momcima, kao i Kristijanom Golubovićem.
Što se ljubavnog života tiče, ovo sa Kristijanom to je šou priča. On je dominirao u toj priči. Priča sa Filipom je prava ljubavna, ona je momka koga je volela najviše u životu prevarila tad sa njim. Ona uvek krene neku igru, pa krene neka emocija. Stanija je zagrizla sa Markom, jer me je sad pitala koliko je Miki mlađi od Suzane - dodao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Hju Hefner

#Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'