AKTUELNO

Nisu krile svoje mišljenje!

Tokom izbora za najiskompleksiraniju osobu, došlo je do otvaranja starih sukoba između zadrugara.

Naime, Ljuba Pantović je odlučila da tokom svog izlaganja potkači suparnicu Staniju Dobrojević, pa je tako iznela jako negativan stav o njoj. Dobrojevićeva je odlučila da joj ne ostane dužna, pa je tokom svog izbora uzvratila na sličan način, a dotakla se i Ljubine ćerke Aleksandre Subotić, koju je odabrala za najiskompleksiraniju. Onda je Subotićeva došla na red i počela svoje izlaganje o Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde je najizraženiji kompleks niže vrednosti. Svaka čast svima na svemu, ali ja smatram da sam ja uspela mnogo i dala sve od sebe da napravim jako puno. Po meni je najiskompleksiranija žena koja se takmiči sa mlađima od sebe. Osoba od 34 ne može da priča meni šta sam ja uspela, jer ja imam 22 i jako sam ambiciozna - pričala je Aleksandra, i dotakla se teme da se ostvarila i kao majka, što je Staniju isprovociralo.
Svaka čast što si se ostvarila kao majka, ali je jako ružno što aludiraš da ja nisam - odbrusila je Stanija, pa ušla u sukob sa Aleksandrom.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su počele da se svađaju, a ukućani su zamerili Dobrojevićevoj što pominje Aleksandrino dete i njeno majčinstvo, dok se Subotićeva branila. U svađu se uključila i Ljuba, koja je sasula Staniji niz uvreda. Aleksandra je na kraju poručila Dobrojevićevoj da nema pravo da osporava uspehe mlađih ljudi, pa je odabrala nju za najiskompleksiraniju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'