AKTUELNO

Pale maske!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora posvađali su se ranije večeras kada su ukućani gledali muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - all stars". Tokom igre istine Bora je od Lazara Jeremića dobio pitanje zbog čega stalno provocira Sanju i Matoru, a onda je nastala svađa za crnim stolom između Santane i ovih zadrugarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekli su mi da je Sanja svašta pisala o meni na Instagramu i pljuvala. Vi ovde dve godine menjate mišljenja o ljudima. Ti Sanja ovde treba u noge da ljubiš Lepog Miću! Sanja se mnogo uzdigla. Kada si ti bila mutava, ja sam sa tobom Sanja bio u super odnosima. Ne moramo da se družimo i da pričamo. Ja tačno znam Matoru kada stvarno zapeni i kada namerno zapeni. Sanja i ona su tako negativne. Ja potpisujem da je njihova veza na silu. Ovde sam se uverio - izjavio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro ti znaš šta si pričao o nama i ja to nisam radila bez razloga. Ja ti kažem: "Boro ćuti", a ti mi kažeš: "Vas dve mafijate". Bila sam fina i kulturna. Normalna sam bila. Ti imaš problem sa mnom, zato mi se od danas više ne obraćaj. Izvini dečko što te je odj*bala Kija! Ti si Matorin prijatelj iz detinjstva! Ti si se sa nama družio! Pozdrav za Macu Diskreciju - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam poštovanje prema tebi, jer te prvo moj brat mnogo voli. Ti mene izuzetno nerviraš, ali te poštujem iz razloga što ste odrasli kuća do kuće. Ti si meni ortak iz kraja i zato mene to vređa. Ja sam sa tobom bila jasna! Ti nisi moj drug, ti si dečko sa kojim sam ja odrasla! Ti si mi ovde svašta rekao. Majku mi nisi vređao, ali si me vređao. Nemoj nama da pričaš jednu priču, a sada pričaš drugu. Da je na silu. Ova devojka i ja nemamo problem. Ja bih zamolila vas dvoje da prestanete da komunicirate, zbog mene, da ne bi ulazili u svađu - pričala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Stanković Sanja

'