AKTUELNO

Ljuba i Aleksandra sve vreme pevale tokom Stanijinog izlaganja.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar Jeremić u nastavku noći pitao je Staniju Dobrojević šta ona iskreno misli o Aleksandri Subotić. Jeremić je tom prilikom podsetio ovu ukućanku da se one često svađaju, ali i da uvek jedna drugoj pređu preko svega. Inače, Aleksandra i Stanija su nekada bile veoma dobre drugarice.

Moje mišljenje o Aleksandri znate od njenog povratka. Izgledala mi je kao nevina devojčica koju su napatili u životu i kao neka žrtva mi je delovala. Znala sam Ljubu sa Farme, znam da je imala dete i nekako mi je izgledala kao žrtva - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam na njenoj strani kada ju je David prevario, ali se onda desio totalni preokret. Nije ona uopšte nevina i naivna. U toj devojci ima nešto tako antipatično i odvratno. Neko koga sam gotivila... Jednostavno blago rečeno mi je antipatična. Ja ne znam da li to može da se primeti preko malih ekrana. Ne mogu da je gledam očima u nekim situacijama - dodala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što si ti Lazare njoj napakovao, mislim da totalno lažeš i da si napravio sa njom igranku kako bi se uvukao Davidu u d*pe i izgladio odnose sa njim. Mislim da će ona prva da se baci u promet kada izađe, jednostavno devojka sa osam razreda škole - izjavila je Stanija.

Inače, dok je Stanija imala svoje izlaganje, Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović su sve vreme pevale, a Pantovićeva je u jednom momentu zapevala i pesmu Dina Merlina "Sve je laž".

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Lazar Jeremić Jera

'