AKTUELNO

Pale maske!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Zlatu Đurković i Suzanu Perović, a publika je želela da čuje šta njih dve stvarno misle o Branislavu Radoniću Brendonu i njegovom postupku kada je pre nekoliko večeri šetao imanjem u tanga gaćama.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je njegov postupak bio katastrofalan. Ako je to njegov način predstavljanja ovde onda OK. Ja sam i juče objašnjavala da je za mene to katastrofalno što je neko u tangama. Da, tako sam mislila kao što vi kažete! Bilo mi je bizrano to što je on uradio i smatram da to za moju glavu nije bilo lepo. Sinoć sam htela da budem kulturna, a sada nisam. Ja sam sa njim do sada imala pet puta sukob. On je bizaran! A šta sam pomislila, da to sam pomislila - rekla je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon jako dobro zna šta ja mislim o njemu! Brendon i ja imamo različite stavove. Rekla sam mu da je plastičan, da je bezobrazan i on to sve zna. On jako zna da bude zanimljiv, ali zna i da me dovede do ludila. Svaki moj komentar za njega on to zna - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo da izazovem efekat i reakciju. Sebe ne treba shatati ozbiljno. Treba zabavljati gledaoce. Ja zaista ne mogu da vam objasnim tu vrstu netrpeljivosti između Suzane i mene. Smatram da Suzana voli da manipulište s ljudima. Ona je manipulator za priglupe ljude, sa mnom to nije mogla nikada. Ono što ona radi je za mene ružno i agresivno. Pravi veštačke frke. Ja nju izbegavam - pričao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

On svojim bićem želi da bude žena, a to nije i to pokazuje kroz svoje noge, d*pe... Što jedan dan ne bude drvoseča? On koristi tu situaciju - izjavio je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

'