AKTUELNO

Očekivala je nešto drugačije.

Rat između Ljube Pantović i Stanije Dobrojević se nastavlja, iako je poznato da njih dve godinama nisu u dobrim odnosima. Ona često destruktivno komentariše njenu prisnost sa Markom Markovićem, ali nikome nije bilo jasno zbog čega su joj oni trn u oku.

Međutim, jedan od Stanijinih fanova je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavio pitanje koje se tiče Ljubinog odnosa prema ovoj starleti, a ona je bez dlake na jeziku obrazložila koji su razlozi za njeno bojkotovanje.

Foto: TvPink Printscreen

Šta imaš ti od toga sa kim će da se smuva Stanija? Da li te toliko boli što ti ne uspeva da pokvariš njihov odnos? - glasilo je pitanje.
Dragi moj Standžin faniću, ona ovde glumi neku sveticu, a svaki je muškarac pedalirao! Ona je u krizi srednjih godina, što se ostvarilo kad sam je pitala da li je svesna koliko ispada glupa kada joj se sve devojke smeju. Ona misli da samo ona priča istinu, da je ona najlepša, a sve su najlepše. Svi znaju koliko se ja sprdam sa njom - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde su žene počele da spletkare. Meni ovo odgovara, relacija sa Markom mi prija. One su postale agresivne i zlobne da jednostavno, ja ne želim da mu zabranim komunikaciju sa ženama. Ne znam zašto ja nju bolim - rekla je Stanija.
Ja sve što sam videla je da su te pedarilari, a svi znaju koliko se sprdam sa tobom - nastavila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uvek govorila devojkama u rijalitijima da sve što je moje, to je moje i tu sam spustila šapu. Ja neću u ovom slučaju to da uradim, videću njegovo ponašanje i kako će umeti da se nosim sa ovim muvama i komarcima - rekla je Dobrojevićeva.
Muve idu na go*na samo da ti kažem - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su se njih dve raspravljale, Marko nije želeo da bude jedan od onih koji će po svaku cenu stati iza reči svoje lepše polovine, pa je samim tim imao realan odgovor.

Ja ne znam otkad datira konflikt između Stanije i Ljube, ali mislim da mi Ljuba nikad nije rekla loše za nju. Mi smo smanjili kontakt kad sam počeo da provodim vreme sa Stanijom. Ja poznajem i Švedsku, tako da... - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'