AKTUELNO

Ovo nije očekivao da će čuti.

Marko Marković važi za velikog zavodnika u Beloj kući, s obzirom na to da je nekoliko devojaka bacilo oko na njega, a emocije prema ovom ukućaninu još uvek gaji Mina Vrbaški. Inače, Mina i Marko ranije su bili u ljubavnoj vezi. Trenutno je Marku, od svih devojaka, najviše za oko zapala Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom večerašnje žurke, Mina Vrbaški prišla je Marku Markoviću, kako bi razgovarali, a tom prilikom čak ga je i mazila po kosi, dok je on pevao. Tema njihovog razgovora bilo je njeno gostovanje u emisiji "Amidži šou" kao i to što je Ognjen u emisiji rekao da će sledećeg utorka biti organizovano rvanje zadrugarki u čokoladi. Mina je priznala Marku da žali što se neće sa njim oprobati u ovoj situaciji, a zatim se dotakla i Stanije.

A bilo je kao, šta radiš, bla, bla, bla... Ja objasnim. I onda mi je Ognjen rekao: "Ti imaš prava da radiš šta hoćeš", ja sam rekla: "Naravno, neću da budem toliko bezobrazna". Žao mi je što se sa tobom neću rvati u čokoladi. Davila bih te! To sam rekla. Ja bih tebe, ti bi meni dao. Ja ću sa Stanijom, tako da... Rekla sam da tebe gledam kao prijatelja - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti normalna? Pitaj da ja budem sudija! - rekao je Marko Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'