AKTUELNO

Orila se Bela kuća.

''Pretres sa Milanom'' je u toku, a voditelj Milan Milošević je pitao Davida Dragojevića zašto je izjavio da je Aleksandra Subotić veći manipulator od njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iznervirani David je odmah počeo da komentariše, ali ni Aleksandra nije ostala dužna.

Ja sam pored tebe pukla. Da li se David promenio otkad nije sa mnom u vezi? Sve ono što sam pričala da me guši i da mi je dosadan, to je ostalo, nije se promenilo. Vi brišete prošlost moju. On (Lazar Jeremić) je nekada bio moj drug - rekla je Subotićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svaki put okrećeš palačinku. Šta Lazar ima da priča sa tobom? Ja tek sad reagujem. Ne interesuješ me. Svaki put kada je pričao o meni sa Aleksandrom ja sam mu govorio da me ona ne interesuje - govorio je David.

Nakon njih, oglasio se Lazar Jeremić. On je rekao da Aleksandra i dalje vrti priču i da je red da David i ona kažu sve ono što nisu, kako bi se tenzija smanjila.

Bliži se kraj, vreme je da kažu sve ono što imaju. Sve mi je čudno. Nisam čuo njenu stranu priče. Aleksandra igra rijaliti da bi opet sve na njega svalila - pričao je Jeremić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lazar mi je pre 10 minuta došao na krevet i rekao mi je da nas gleda kao sestru i brata. Posle toga je otišao kod Aleksandre i pričali su sve ono od danas. Smatrali smo ga prijateljem. Stalno smo zajedno. To je problem. Nikada nismo branili Lazaru da se druzi sa Aleksandrom - zajedno su govorili Ana i David, dok je Subotićeva na sve načine pokušavala da opravda Jeremića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Lazar Jeremić Jera

'