AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Pre nekoliko meseci isplivala je informacija da se i Sanja Stanković bavila prostitucijom, pa se samim tim našla na spisku devojaka koje su radile za makroa Mihajla Maksimovića, a svima je poznato da je uhapšen, jer je uhvaćen na delu.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" do detalja otkrila Stankovićevoj činjenice koje su potvrđene u policiji, a gde je, između ostalog procurila i vest da je njen prijatelj Dejan Manasijević dobio novac za njen tansfer, a koji mu da dao već pomenuti Mihajlo.

Ona je bila vidno iznervirana zbog ovoga, pa je napadom pokušala da završi ovu temu.

Foto: TvPink Printscreen

Zovite Dejana i neka on potvrdi da li je to tačno, Bože me sačuvaj. Ne znam šta želite da čujete, ja kažem kako jeste. Ja sam i te kako upućena u pravo...zato što sam polagala prekršajno i krivično pravo na fakultetu - pravdala se Sanja.

Novinarka ju je upitala da li može da prizna da je 2014.godine bila privođena u policiji zbog informativnog razgovora, jer je protiv nje pokrenut postupak zbog prostitucije, kao i o njenom boravku u Albaniji. Međutim, ona je uplašena samo ukratko odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

U Albaniji nisam bila nikada, ja sa prostitucijom nemam nikakve veze - rekla je Sanja.

Novinarka je takođe naglasila da je Mihajlo u policiji izneo informaciju da se on i Sanja poznaju, što je nju još više uznemirilo.

Foto: TvPink Printscreen

Neka dođe moj advokat ovde, pa ćemo da rešimo to. Ovo nije tema za televiziju, eto - rekla je Sanja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Sanja Stanković

'