AKTUELNO

Želi da sa Markom izađe iz Bele kuće.

Nakon Stanije Dobrojević, voditelj Ognjen Amidžić intervjuisao je i Lunu Đogani, koja je tokom prethodne večeri dala novu šansu vezi sa Markom Miljkovićem. Blogerka je priznala voditelju da je od Miljkovića dobijala signale, koji su je naveli da ona načini prvi korak ka pomirenju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam dobijala neke znakove od njega. On je gledao u mene, ja u njega. Krene neka pesma ja gledam. Ja sam osetila da treba da dam njemu poslednju šansu, a šta će biti napolju videćemo. Stvarno želim da izađem na ovu kapiju sa Markom - rekla je Luna voditelju.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Luna istakla da je Marko veoma hladan kada su u pitanju emocije, ali da želi da testira njihovu ljubav i sa njim izađe iz rijalitija.

On je iskusniji, hladan je kao drvo. Ne samo ovde, već je takav ceo život, on nijednoj devojci u prošlosti nije prelazio preko nekih stvari. Ne pokazuje emocije, hladniji je. Ne možeš čoveka promeniti u 35. godini. On i ja ne možemo zajedno, a ne možemo ni odvojeno. Žao mi je da ne dam šansu ovoj ljubavi kad nisam dala prošloj. Napolju ćemo videti jesmo li jedno za drugo. Ja ću se potruditi da to sve bude kako treba - pričala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'