AKTUELNO

Određeni zadrugari sve više pričaju o manekenu, mnogi smatraju da je ljubomora u pitanju!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je pušten klip u kome Eleonora Miljković ogovara Marka Markovića i priča kako je pogazio njihov dogovor, a Marko je ustao da prokomentariše.

Ništa se nismo dogovarali. Ovo je bila priča posle žurke, kad je ona meni zamerila što je Maja nazdravila sa mnom. Ona sad kaže da ja lažem. Kad je došao Darko, pitanje je bilo da li ima emocije prema Aleksi. A ovde priča da je ima emocije prema nekom napolju, znači sama je sebe demantovala - rekao je Marko.
Ja sam ti od prvog dana rekla da neće biti ničega između nas. Lažeš - dobacila je Nora.
Hoću da kažem, ovo što kaže da lažem, ispala je u nekoliko situacija kontradiktorna. Jesam li ja imao sa bilo kojom devojkom nešto više?  - upitao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Onda su se u raspravu umešali drugi zadrugari, a kako je pre toga nastala prepirka između Ane Korać i Davida Dragojevića i Aleksandra Subotić zbog njenog druženja sa Markom, Koraćeva je prokomentarisala da se ništa ovo ne bi dešavalo da ona nije digla cenu Crnogorcu, na šta joj je on žestoko odbrusio.

Ja sam njoj (Ani) digao cenu - odbrusio je Marko.
Ti si lažov i dvocevka - rekao mu je David, a zadrugari su shvatili da aludira na to da je Marković homoseksualac.

Foto: TvPink Printscreen

Znamo ko je igrao stripiz u Americi - uzvratio mu je Crnogorac.
Sedi, kuče - dobacio je David.

Aleksandri je bilo smešno to što David govori, a onda je nekoliko zadrugara ostalo u šoku što optužuje Crnogorca da je lažov, kada smatraju da je on najveći u kući.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Eleonora Miljković

#Marko Marković

'