AKTUELNO

Svi ostali u čudu, a neke je njen odgovor nasmejao!

Ana Korać je ustala da prokomentariše klip u kome Mina Vrbaški Drvetu mudrosti priča da je Filip Mijatov kupovao skupocene stvari, kao i da su se viđali redovno. Pre toga Ana ju je odmah napala preko crnog stola zbog toga što je iznela.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je ustala i pokušala da se opravda time da je sve što Mina zna, samo ono što joj je Filip ispričao, a onda je Vrbaški otkrila nove stvari.

To je on njoj pričao, ona nije bila tu - pravdala se Ana.
Posle "Zadruge 1" ste se čuli isto, taj prvi put se meni požalio i rekao da će da zove novinare i da sve ispriča. Nema šta nije pričao za nju - ispričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević upitao je Anu odakle joj pare za skupocene stvari, pošto to zanima narod, a Koraćeva je dala sledeći odgovor koji je zasmejao neke zadrugare, a druge šokirao.

Koje skupe stvari? Ja ako se zabavljam sa nekim... Ja imam svoju zaradu, što radim modeling i reklame. Može da mi kupi ako mi je dečko, za rođendan... Taj čovek mi nije bio ništa. Kada budem izašla odavde, isto ću imati novac. On pati da bude medijski eksponiran - odgovorila je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

'