AKTUELNO

Drago joj je da napokon ima dobar odnos sa blogerkom!

Nakon nastupa Lepog Miće na porodičnom sastanku, gde je tema međuljudski odnosi zadrugara, ustala je Zorica Marković. Ona se odmah na početku složila sa mnogim stavovima Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam imala nijedan razlog da se sa devojkom svađam, prošle godine sam imala razlog. Meni je drago da sa njom nisam imala konflikt ovih dva meseca. Vidi se ko je kako prošao i žao mi je što prolazi kroz ovo. Sad sa Markom prolazi kroz isto, ja sam svoje mišljenje iznela još odavno. Marko je hteo da zabrani Luni da ima komunikaciju sa mnom. Ja sam se sklonila od Lune, kao što si primetio. Moje mišljenje sam iznela i žao mi je što sam bila u pravu. Radite šta god hoćete, to me ne zanima - bila je opsežna Zorica.
Ti si skočila na moje mišljenje, nije to sukob mišljenja - dobacio je Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Zorica počela da priča o odnosu sa Zlatom Đurković, u šta se uključio i Lepi Mića, pa ih je napao.

Meni je sve kristalno jasno, zato što sve što sam u životu stekla, stekla sam jer imam mozga. A ova priča je psihološka igra u kojoj ja uživam. Te fore i fazone, mogu da vas pustim. To da ja nekog navlačim, vi se sami navlačite! Vi govorite o vama i bez mog razgovara sa vama, vi ovde govorite o vama! Smešni ste! Koske bacam džukelama napolju! Smešno mi je što ovde sedim 9 meseci i slušam laži, ne laži novinara, moje laži, već vaše laži! Nikome ništa nisam pokvarila i loše uradila - dodala je Markovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Aleksandre Subotić, ovo dete mi je prišlo. Ona je žrtva i dobro se drži sa svim ovim! Majku joj ne mogu zameniti, najnormalnija relacija, saslušala bih svakog, kao što bih i ja! Hvala ti Aleksandra na poverenju, priča ti je jadna, tužna i potresna, ne znam kako si uopšte normalna. Ti si prema meni savršeno dete, ja ću uvek biti majčinski raspoložena prema tebi!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'