AKTUELNO

Sve vreme su joj zadrugari govorili, ali ih nije slušala.

Marko Miljković poznat je u drugoj sezoni impozantnog rijaliti programa ,,Zadruga" po ljubavnom odnosu sa Lunom Đogani. Međutim, izgleda da su svi zaboravili da je u prvoj sezoni šou programa situacija bila potpuno drugačija.

Iako su mnogi zadrugari govorili da je Miljković sa Lunom iz koristi, do skoro je sve demantovao. Istraživali smo Markov profil na Instagramu, koji je bio tema ovonedeljne emisije ,,Pitanja gledalaca", pa smo pronašli fotografije na kojima je u prisnom i bliskom odnosu sa Anom Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljković je u prošloj sezoni bio u izuzetno dobrim odnosima sa pobednicom rijalitija Kristinom Kijom Kockar i Anom, koja je i ovog puta jedna od zapaženijih takmičarki, zbog veze sa Davidom Dragojević. Kako je već poznato, Dragojević je svoju verenicu Aleksandru Subotić javno prevario sa Koraćevom, zbog čega su mnoge rijaliti zvezde Davidov postupak uporedili sa prošlogodišnjim ljubavnim trouglom između Kije, Lune i Slobe Radanovića.

Da podsetimo, Miljkovića je najviše povredilo to što je Luna obrisala njegovo ime iznad kreveta pod kojim je upisan na Instagramu. Iako srkhana bolom i tugom zbog raskida u tom trenutku, Miljkovića je zahtevao da Luna ponovo napiše njegovo korisničko ime, ne mareći za njenu patnju.

U video-prilozima možete pogledati raspravu Lune i Marka koja je dovela do kraha njihove ljubavne priče.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'