AKTUELNO

Koraćeva je pokušavala da izgladi odnos između njih.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca. Prijateljstvo koje imaju David Dragojević i Lazar Jeremić je poljuljano jer je postavljeno pitanje Jeremiću zašto krije da zna da je Ana Korać prilazila Marku Markoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se pravdao da zna kako bi to David loše razumeo i protumačio pa je odlučio da prećuti tu informaciju i ne meša se u to. Ipak, David, Ana i Lazar su komentarisali sve to kada je voditelj Milan Milošević kratko napustio imanje ''Zadruge 2''.

Ja sam njemu (Marku Markoviću) prišao i rekao da to ne treba da priča. Šta on ima da se mota oko nje i kaže da će da idu na piće kada se završi rijaliti. Trebalo je da mi kažeš sve Lazare. Nebitan je Marko, ti si bitan što mi nisi rekao - rekao je David.
Postoji razlog zbog kog ja pričam sa njim. Koliko sam samo pitanja imao i ti mi kažeš da ćutim i sedim. Znam kakav si, ti poludiš. Ja sam pričao sa Anom i znam neke stvari. Priče neke, ne mora da znači da su istinite. Ja znam koje stvari ne treba da ti pričam. Znam da bi preskakao ogradu. Znam ja tebe - govorio je Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad pričaš sa nekim o meni, moraš da mi kažeš o čemu si prišao. Ma daj, ti si lud. Ne mogu Lazare - rekao je David razočarano, a onda je Ana rekla Lazaru:
Ja sam prišla Marku kada si ti bio povređen. Ti si tada bio sam, a on je došao. Ja njega ne primećujem - pravdala se Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'