AKTUELNO

Došle je do žučne rasprave.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

''Da li ti nekada prođe kroz glavu kada se setiš kako se Marko ponašao prema bivšim devojkama, da ćeš i ti to nekada dočekati?'' - glasilo je pitanje za Lunu koja je već plakala zbog Marka Miljkovića. Ona zbog toga nije mogla da odgovori pa je pitanje prvo komentarisala Stanija Dobrojević.

Razumem sve ja to. Svađe, ali on da spomene Instagram, bolje da ne komentarišem ovu bruku. Ona se emotivno raspada, a ti o pratiocima misliš - rekla je Stanija pa se nadovezala Maja Marinković:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo ništa nije novo, samo posmatrajte njegovo ponašanje. Ja sam bila iskrena dok sam bila sa njim. Vidim da je Luna zaljubljena u njega. Ne postoji par koji nije rekao svašta jedno drugom dok se svađaju. Ona je devojka, on je stariji. Mislim da je oduvek bio fejk prema njoj. Što se tiče Instagram profila, ja sam u šoku. Bitna su osećanja. Luna je iskrena, Marko je stvarno loš ovde - rekla je Maja.

Zorica Marković se takođe umešala u komentarisanje situacije između Lune i Marka.

Čini mi se da moj razgovor sa Tomo počinje da se ostvaruje. Učestale svađe su samo početak kraja. Luna mi je zamerila što sam joj to pričala. Ovde nema emocija, Luna oseća nešto drugo, ali to nije emocija, više je navika. Marko voli da se priče vrte oko njega. Odaje utisak kulturne osobe, ali imam utisak da on ima vrlo čudan stav prema ženama. Svi smo prošle godine bili u pravu. Isto je sada ovde. On se veštački gura, a Lunu mi je žao. Čovek gleda sebe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao sam kao kuja. Nisam rekao kuja - pravdao se Marko.
On je monstrum. Ja bih volela da naučio da glumim, ali to ne umem. Moja majka ne treba da gleda sve ovo. Ti Zorice se odluči, čas si mi druga majka, tešiš me. Pa sam ti k*rva i sada me napadaš da glumim - rekla je Luna u jednom trenutku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam u pravu ovog puta. Ovde neko glumi. Mislim da bi trebalo da priznate jedno drugom. Ovo je jako ružno sa tvoje strane Marko, ona se trese i plače sada - komentarisala je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'