AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Ove noći zadrugari su spremni dočekali voditelja Milana Miloševića koji je stigao u Belu kuću kako bi emisija ,,Pitanja gledalaca" mogla da počne.

Među prvima bio je Marko Miljković koji je bio vidno iznerviran kada je čuo pitanje.

Da li si planski natovario Luni Miljanu na grbaču? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Ništa ne radim planski. Što se tiče Miljane, sebi sam natovario. Ona lepo priča o Luni, brani je. Kad je Luna doživela da je ona brani, onda super - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne tražim ni od koga da mene brani, tako da... On može da ima bilo kakav odnos, mene to više ne interesuje. On je sam izabrao da bude takav i kad je sve bilo okej, neka radi šta hoće. Ja Miljanu ne diram niti komuniciram sa njom, pa ni ona mene ne dira. Samo čekam da se završi sve ovo - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ta priča sa Miljanom nije bezazlena. Verovatno Miljković nije hteo da pakuje, ali kroz tu za*ebanciju, Miljana je imala veštu priču, natovarila je priču za Lunu kako je ona bajna i sjajna, a onda koliko god mi mislili da je Miljana glupa, ona je rekla: ,,Ako sam ja psiho, zašto se sa mnom poigravaš?" Sa tom rečenicom je ona matirala Miljkovića - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić je pomno slušala njihovo izlaganje, a onda im je kratko i jasno uzvratila mirnim tonom, što je sve iznenadilo.

Da li je Miljana inteligentna ili glupa, to je na ljudima da osude i presude. Psihijatri znaju moj koeficijent inteligencije. Ja ne padam na jadne provokacije. Što se Lune i Marka i kompletnog rijalitija, savršeno me ne zanima - rekla je Miljana.

Kako je izgledalo ovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'